Arktisk tapas
Arktisk tapas
Vår kjøkkensjef Bjørnar Amdahl med sitt team har satt sammen en herlig bukett av smaker i sesong under menyen Arktisk tapas:
Reinsdyr og sopp
Varmrøkt reinsdyrhjerte, syltet sopp og grønnsaker, tyttebærkrem og ristede gresskarkjerner
Ost og stikkelsbær
Norsk ost med stikkelsbærkompott og karamelliserte valnøtter
Laks og sennep
Akevittgravet laks, nypotetsalat med aspargesbønner og sennepsvinagrette, vårløk og dill
Søtpotet og gardsost
Honningbakt søtpotet og norsk salat-ost fra Røros, ristede solsikkekjerner og karse
Sei og pepperrot
Ceviche av sei, marinerte grønnsaker med pepperrot, rødløk og urter
Torsk og sprø topping
Kaldrøkt filet av torsk serveres varm i ildfast form med urter, bechamel og potetpuré
Brød
Focaccia med løk og rosmarin
Ramsløkaioli
Aioli med ramsløk fra Østlandet
DESSERT
Multe
Hvit sjokolade panna cotta med multecoulis og karamelliserte hasselnøtter